دیلیت اکانت توییتر

وقتی حساب توییتر خود را به طور کامل حذف کنید ، نام صفحه نمایش ، نام نام خانوادگی و اطلاعات نمایه خود را از دست می دهید. این چگونه به شما می آموزد چطور حساب کاربری توییتر خود را حذف کنید. برای حذف حساب کاربری خود ، لازم است که حساب غیرفعال شود و پس از 30 روز بدون ورود به آن حساب ، حذف شود. قبل از حذف حساب توییتر ، اگر می خواهید در آینده دوباره از آنها استفاده کنید ، باید نام و نام کاربری ایمیل خود را تغییر دهید.برای مشاهده کامل آموزش به

سایت چگونه مراجعه کنید.

دیلیت اکانت توییتر

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
عکس آقای خامنه ای

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کاربرد تجهيزات پزشکي در بهداشت و سلامتي افراد ثبت شرکت در تهران آنلاين شاپ من گوشي بازار meeliib استادان سيستم خرید زعفران از کشاورز به صورت عمده در زعفرانیک باورهای غلط در مورد کرونا چطور با تئوری توطئه کیو‌اِنان در هم آمیخته‌‌اند مواد اولیه صنایع غذایی اطلاعات تخصصی حوزه برنامه نویسی و سئو