دیلیت اکانت توییتر

وقتی حساب توییتر خود را به طور کامل حذف کنید ، نام صفحه نمایش ، نام نام خانوادگی و اطلاعات نمایه خود را از دست می دهید. این چگونه به شما می آموزد چطور حساب کاربری توییتر خود را حذف کنید. برای حذف حساب کاربری خود ، لازم است که حساب غیرفعال شود و پس از 30 روز بدون ورود به آن حساب ، حذف شود. قبل از حذف حساب توییتر ، اگر می خواهید در آینده دوباره از آنها استفاده کنید ، باید نام و نام کاربری ایمیل خود را تغییر دهید.برای مشاهده کامل آموزش به

سایت چگونه مراجعه کنید.

دیلیت اکانت توییتر

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

عکس آقای خامنه ای

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات، بازاریابی و نشرآنلاین حرفه ای ارائه دهنده خدمات متنوع تبليغاتي دانلود نرم افزارهای جدید کامپیوتر و موبایل ساخت انواع کباب پزهای تابشی اتوماتیک شیدپخت مقالات من از سراسر وب فروش اينترنتي لباس زير زنانه رژيما | مجله رژيم درماني و لاغري کلریا آوا رضا نیوز آشپز باشي