دیلیت اکانت توییتر

وقتی حساب توییتر خود را به طور کامل حذف کنید ، نام صفحه نمایش ، نام نام خانوادگی و اطلاعات نمایه خود را از دست می دهید. این چگونه به شما می آموزد چطور حساب کاربری توییتر خود را حذف کنید. برای حذف حساب کاربری خود ، لازم است که حساب غیرفعال شود و پس از 30 روز بدون ورود به آن حساب ، حذف شود. قبل از حذف حساب توییتر ، اگر می خواهید در آینده دوباره از آنها استفاده کنید ، باید نام و نام کاربری ایمیل خود را تغییر دهید.برای مشاهده کامل آموزش به

سایت چگونه مراجعه کنید.

دیلیت اکانت توییتر

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
عکس آقای خامنه ای

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اتحاد صنعت صدرا رستوران گياهي I have no nerves آموزش بورس خريد فويل آلومينيوم پارس اتيلن کيش هواداران استقلال خريد و فروش باغ ويلا در غرب استان تهران مهاجرت آسياب غلطکي عمودي